SSL Sertifikat Print

Vi tilbyr SSL-sertifikat for alle våre kunder. Bestill det nå og få det aktivert i løpet av neste arbeidsdag. Ikke bare kan det påvirke din Google-ranking, men det vil også gi dine kunder en ekstra trygghet.

Hvorfor SSL?

Hvis du har et kontaktskjema, innlogging for brukere, så bør du ha SSL sertifikat. Det gir dine brukere en ekstra trygghet på at din hjemmeside, og at informasjonen de sender ikke kan fanges opp av andre.

Fordeler med SSL

• Bedre rangering i Google
  • Et trygghetsstempel for dine kunder og besøkende på nettsiden
  • Nettleserne vil gi beskjed om at du har en trygg og kryptert nettside.

Priser og bestilling

SSL på eget domene
For SSL sertifikat på eget domene- koster det kr. 50,- pr. måned (eks. mva.) Dette faktureres forskuddsvis ut inneværende år og deretter årlig.

SSL på borettslag.net adresse (feks: elgestien.borettslag.net)
Gratis

For bestilling av SSL, send oss en e-post på support@borettslag.net eller ta kontakt via chatten nede til høyre.

Tilbake

Finner du ikke det du leter etter?

Kontakt oss

eller send e-post til:
support@borettslag.net

Du kan også chatte med oss!
Dersom vi er tilgjengelig, vil det dukke opp en chat nederst til høyre.