Domeneshop: Webmail og oppsett av e-post Print

Administrering av e-postadresser på eget domene

Hvordan oppretter jeg eller sletter e-postadresser?

Dersom vi administrerer domenet for deg, så må du kontakte oss for å få opprettet nye e-postadresser.
Kontakt oss på: support@borettslag.net

Hvis du administrerer domenet selv, så finner du brukerveildning for oppsett av e-post på Domeneshop sine hjemmesider her: https://www.domeneshop.no/faq?id=40

Hvordan setter jeg opp e-post på min datamaskin/enhet?

For oppsett av e-postadresse i en e-postklient på datamaskinen din eller en telefon, vennligst følg brukerveiledningen til Domeneshop her: https://www.domeneshop.no/faq?id=41&section=13

Tilbake

Finner du ikke det du leter etter?

Kontakt oss

eller send e-post til:
support@borettslag.net

Du kan også chatte med oss!
Dersom vi er tilgjengelig, vil det dukke opp en chat nederst til høyre.